Anna de Leeuw, Marianne Luning en Barbara van Stek brachten met hartverwarmende bereidingen een ode aan het leven. Zij lieten zich inspireren door gedachten, stillevens, gerechten en meer moois dat de aarde te bieden heeft. "Plop", zegt een pas ontkiemd zaadje dat zijn spriet vanuit de aarde de lucht in steekt. Of er wordt een zoen geplant en een glimlach geoogst. En er is geen weg naar geluk want geluk is de weg...

In het boek brengen de dames een lofzang op het licht en het leven. Zij kiezen eerlijke ingrediënten waarmee eerlijke gerechten worden gemaakt die met geuren, kleuren, smaken en vormen de zintuigen strelen, zoals rodebietensalade met geitenkaas, een taartje van groene asperges, gekruide sinaasappelkoekjes of yoghurt-maanzaadtaart.

Food for the Soul, gerechten om blij van te worden. Uitg. Terra, 29,95 euro. ISBN 978 90 8989 062 7.

Anna de Leeuw, Marianne Luning en Barbara van Stek brachten met hartverwarmende bereidingen een ode aan het leven. Zij lieten zich inspireren door gedachten, stillevens, gerechten en meer moois dat de aarde te bieden heeft. "Plop", zegt een pas ontkiemd zaadje dat zijn spriet vanuit de aarde de lucht in steekt. Of er wordt een zoen geplant en een glimlach geoogst. En er is geen weg naar geluk want geluk is de weg... In het boek brengen de dames een lofzang op het licht en het leven. Zij kiezen eerlijke ingrediënten waarmee eerlijke gerechten worden gemaakt die met geuren, kleuren, smaken en vormen de zintuigen strelen, zoals rodebietensalade met geitenkaas, een taartje van groene asperges, gekruide sinaasappelkoekjes of yoghurt-maanzaadtaart. Food for the Soul, gerechten om blij van te worden. Uitg. Terra, 29,95 euro. ISBN 978 90 8989 062 7.