Hard Rock Cafe in Brussel opent de deuren

© Thinkstock

Het gloednieuwe Hard Rock Cafe op de Brusselse Grote Markt heeft de deuren geopend voor het publiek.

Het gloednieuwe Hard Rock Cafe op de Brusselse Grote Markt heeft de deuren geopend voor het publiek. Later op de maand volgt nog een officiële opening met tal van VIP’s.

De eerste klanten kunnen zich intussen vergapen aan tal van verzamelstukken die ooit aan rockartiesten hebben toebehoord. Bierdrinkers kunnen van de tap Carlsberg (3,5 euro) en Grimbergen (4,5 euro) bestellen en andere bieren op fles degusteren. Daarnaast zet het management onder meer in op cocktaildrinkers die zowel kunnen genieten van klassiekers als huisspecialiteiten.

Het gloednieuwe Hard Rock Cafe is zowat 500 vierkante meter groot met 120 tafels en strekt zich uit over vier verdiepingen. In het interieur hangen een 80-tal memorabilia die ooit in het bezit waren van bekende rockartiesten zoals gesigneerde rockgitaren, topjes, T-shirts en halskettingen.

Zo heeft België opnieuw een Hard Rock Cafe na de sluiting van een vroegere vestiging in Antwerpen die in de jaren 90 failliet ging. Hard Rock heeft vestigingen in meer dan 50 landen. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content