Haal de kookkunsten van Jamie Oliver in de keuken dankzij HelloFresh

© HelloFresh

Lekker, gezond en voedzaam: zowel dé drijfveer van de Britse chef Jamie Oliver als van de Duitse maaltijdboxleverancier HelloFresh. De twee slaan de handen in elkaar voor een nieuw concept.

HelloFresh kent heel wat succes met zijn maaltijdboxen die je in staat stellen om zonder boodschappen te doen gezond en vers te koken. ‘We willen iedereen de kans geven om het plezier van het koken van gezonde en lekkere maaltijd te ontdekken. En in Jamie Oliver hebben we hier een betrokken partner voor gevonden’, verklaart Dominik Richter, mede-oprichter en CEO van HelloFresh Global.

‘Het gebrek aan tijd is één van de grootste uitdagingen in het dagelijks leven. Dat heeft ook een impact op hoe we eten. HelloFresh biedt een slimme en gemakkelijke oplossing. Ik kan niet wachten om mijn recepten met iedereen te delen’, klinkt het enthousiast bij Oliver. Vanaf januari 2016 zullen de maaltijdboxen recepten van de chef bevatten. Bovendien gaat per verkochte box een donatie naar de Jamie Oliver Food Foundation. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content