Zo maakte Hélène Darroze, chef-kok van het gelijknamige tweesterrenrestaurant in Parijs en van Connaught in Londen, een praline met een intens donkere ganache met een zweem van espelettepeper en framboos. Patricia Desmedt van 't Oud Konijntje ontwierp een ganache met jalapenopeper en een nougatinegianduja. Driesterrenchef Annie Féolde (Enoteca Pinchiorri in Italië en Japan) koos voor noten en sinaasganache met kaneel en koriander onder een laagje melkchocolade.

De negen creaties zijn te ontdekken in de doos Lady Chefs van Neuhaus, voor 30 euro.

Zo maakte Hélène Darroze, chef-kok van het gelijknamige tweesterrenrestaurant in Parijs en van Connaught in Londen, een praline met een intens donkere ganache met een zweem van espelettepeper en framboos. Patricia Desmedt van 't Oud Konijntje ontwierp een ganache met jalapenopeper en een nougatinegianduja. Driesterrenchef Annie Féolde (Enoteca Pinchiorri in Italië en Japan) koos voor noten en sinaasganache met kaneel en koriander onder een laagje melkchocolade. De negen creaties zijn te ontdekken in de doos Lady Chefs van Neuhaus, voor 30 euro.