Om het record te breken, dat enkele jaren terug in Londen gevestigd werd, waren 1.200 drinkers nodig. Na telling door een gerechtsdeurwaarder bleken er slechts 1.142 aanwezig.

De geuzebrouwerij, die bieren produceert zoals de Kriek Lambic, Gueuze Lambic en Witte Lambic, bood zaterdag bezoekers gratis rondleidingen aan in de brouwer, proeverijen van de bieren en Brusselse streetfood, animatie voor groot en klein...

Rond 15 uur trakteerde de brouwerij een gratis biertje voor alle aanwezigen die vervolgens samen met de meesterbrouwer het glas hieven. Er waren net te weinig aanwezigen om een nieuw wereldrecord te vestigen. (Belga)

Om het record te breken, dat enkele jaren terug in Londen gevestigd werd, waren 1.200 drinkers nodig. Na telling door een gerechtsdeurwaarder bleken er slechts 1.142 aanwezig. De geuzebrouwerij, die bieren produceert zoals de Kriek Lambic, Gueuze Lambic en Witte Lambic, bood zaterdag bezoekers gratis rondleidingen aan in de brouwer, proeverijen van de bieren en Brusselse streetfood, animatie voor groot en klein... Rond 15 uur trakteerde de brouwerij een gratis biertje voor alle aanwezigen die vervolgens samen met de meesterbrouwer het glas hieven. Er waren net te weinig aanwezigen om een nieuw wereldrecord te vestigen. (Belga)