In het West-Vlaamse Langemark gaat in het voorjaar van 2014 de grootste mozzarellafabriek van Europa open. Belgomilk bouwt er een tweede productielijn voor de kaas die een onmisbaar ingrediënt vormt voor pizza, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

In de nieuwe vestiging komen er een dertigtal extra arbeidsplaatsen bij. De verdubbeling van de capaciteit is volgens managing director Luk Van Gelder nodig nu Belgomilk na groot succes in Europa ook steeds meer uitvoert naar het Midden-Oosten en Azië. (Belga/RDM)

In het West-Vlaamse Langemark gaat in het voorjaar van 2014 de grootste mozzarellafabriek van Europa open. Belgomilk bouwt er een tweede productielijn voor de kaas die een onmisbaar ingrediënt vormt voor pizza, zo schrijft Het Laatste Nieuws. In de nieuwe vestiging komen er een dertigtal extra arbeidsplaatsen bij. De verdubbeling van de capaciteit is volgens managing director Luk Van Gelder nodig nu Belgomilk na groot succes in Europa ook steeds meer uitvoert naar het Midden-Oosten en Azië. (Belga/RDM)