De Antwerpse Burburestraat moet zondag 6 september opnieuw de groenste straat van de Scheldestad worden. Die dag wordt de winkelstraat het decor van een lange (echte) grasmat, naar aanleiding van de jaarlijkse hippe ClinicPicnic. Op het programma staan enkele live-optredens, degustaties allerhande, en mode spotten voor de fashionista's.

Dit jaar kunnen de picknickmanden thuis gelaten worden. In de plaats kunnen bezoekers foodtrucks en drinkbars afschuimen, en chillen in strandstoelen. Mannen kunnen voor hun baardwerk terecht bij de Chaplins Barbershop. Er zijn de hele dag door defilés voorzien, live-muziek, ook castings van Dominique Models, en zelfs een atelier waar je je jeans kan pimpen. (DB)

De Clinic Picnic loopt van 12u tot 20u, gratis toegang.

De Antwerpse Burburestraat moet zondag 6 september opnieuw de groenste straat van de Scheldestad worden. Die dag wordt de winkelstraat het decor van een lange (echte) grasmat, naar aanleiding van de jaarlijkse hippe ClinicPicnic. Op het programma staan enkele live-optredens, degustaties allerhande, en mode spotten voor de fashionista's. Dit jaar kunnen de picknickmanden thuis gelaten worden. In de plaats kunnen bezoekers foodtrucks en drinkbars afschuimen, en chillen in strandstoelen. Mannen kunnen voor hun baardwerk terecht bij de Chaplins Barbershop. Er zijn de hele dag door defilés voorzien, live-muziek, ook castings van Dominique Models, en zelfs een atelier waar je je jeans kan pimpen. (DB)De Clinic Picnic loopt van 12u tot 20u, gratis toegang.