Griezelen, dat doe je meestal met monsters en andere vreemde creaturen in de buurt. Wie er graag een glas bier bij drinkt, moet dit weekend in het Brusselse Museum voor Fantastische Kunst zijn. Je kunt op deze atypische locatie ook een behoorlijke portie 'fantastische' kunst en gekke videoprojecties meepikken. En terwijl de kinderen op stap gaan met Dumbo Robot, kunnen de ouders de verschillende bieren ontdekken. Voor elk wat wils. (DB)
Festival van het Fantastische Bier, 24 september (14u tot 23u) en 25 september (14u tot 20u). Adres: Museum voor Fantastische Kunst van Brussel, Amerikaansestraat 7, 1060 Brussel (St-Gillis). Volwassenen betalen 6€ (met een degustatieticket voor een biertje of fruitsap). -16 jarigen 4,50€ (degustatieticket voor fruitsap)

Griezelen, dat doe je meestal met monsters en andere vreemde creaturen in de buurt. Wie er graag een glas bier bij drinkt, moet dit weekend in het Brusselse Museum voor Fantastische Kunst zijn. Je kunt op deze atypische locatie ook een behoorlijke portie 'fantastische' kunst en gekke videoprojecties meepikken. En terwijl de kinderen op stap gaan met Dumbo Robot, kunnen de ouders de verschillende bieren ontdekken. Voor elk wat wils. (DB) Festival van het Fantastische Bier, 24 september (14u tot 23u) en 25 september (14u tot 20u). Adres: Museum voor Fantastische Kunst van Brussel, Amerikaansestraat 7, 1060 Brussel (St-Gillis). Volwassenen betalen 6€ (met een degustatieticket voor een biertje of fruitsap). -16 jarigen 4,50€ (degustatieticket voor fruitsap)