Grey Goose opent pop-upbakkerij in Antwerpen

© gf

Wodkamerk Grey Goose opent eind november de Antwerpse pop-up ‘Boulangerie François’, met in de aanbieding artisanaal brood bereid met dezelfde tarwe die in de wodka verwerkt wordt.

Boulangerie François brengt de filosofie en het geestesproduct van de Franse Maître de Chai François Thibault tijdelijk naar Antwerpen. Thibault is de bedenker van de gelauwerde premium wodka brand Grey Goose, bekend om zijn opmerkelijke mixtuur van ingrediënten. Door met typische, zachte wintertarwe uit Picardië te werken, slaagde hij erin om de wodka een nieuwe schwung te geven.

Dat kwaliteitsgraan maakt nu tijdelijk de reis naar de Scheldestad waar het in de pop-upbakkerij in de Wiegstraat subtiel wordt verwerkt in het kraakvers, artisanale brood. Het tijdelijke Grey Goose Pain, zoals de lekkernij werd gedoopt, is zowel rond als langwerpig verkrijgbaar en wordt in de rekken aangevuld met twee Grey Goose Confitures. Eentje op basis van abrikoos-lavendel en een met framboos en basilicum. Tijd om te aarzelen krijg je niet, want de unieke zaak is slechts drie dagen open: van 26 tot 28 november. (DB)

Boulangerie François: Wiegstraat 8, 2000 Antwerpen

Grey Goose opent pop-upbakkerij in Antwerpen
© /

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content