De typische Graninifles met de 96 kuiltjes bestaat al sinds het begin en viert dit jaar ook zijn vijftigste verjaardag. In België wordt deze fles verkocht met vijftien fruitige mixen, maar nu komt er een nieuwe variëteit bij. Granini Zest is een frisse combo van zongerijpte sinaasappel, roze pompelmoes, mandarijn en een vleugje limoen.

Granini trekt deze zomer ook langs heel wat evenementen met een sapjesbar waar je alle vruchtensappen kunt proeven. Zo doen ze onder meer Theater Aan Zee, het Internationaal vuurwerkfestival, Odegand en Beleuvenissen aan. (AB)

De typische Graninifles met de 96 kuiltjes bestaat al sinds het begin en viert dit jaar ook zijn vijftigste verjaardag. In België wordt deze fles verkocht met vijftien fruitige mixen, maar nu komt er een nieuwe variëteit bij. Granini Zest is een frisse combo van zongerijpte sinaasappel, roze pompelmoes, mandarijn en een vleugje limoen.Granini trekt deze zomer ook langs heel wat evenementen met een sapjesbar waar je alle vruchtensappen kunt proeven. Zo doen ze onder meer Theater Aan Zee, het Internationaal vuurwerkfestival, Odegand en Beleuvenissen aan. (AB)