Omdat Pasen alweer om de hoek komt kijken, mag u zich weer aan menig lekkers verwachten. Hét paassymbool bij uitstek wordt al meer dan vijftig jaar lang door de Zwitserse chocolatier Lindt gecreëerd. En ook dit jaar stellen de klokken van Rome u niet teleur, want ze brengen u de chocoladen paashaas in een gouden jasje: de Gold Bunny Family Box van Lindt.

Onder het gouden jasje met rood lint en bel, schuilt een waar chocoladesmulfestijn. De Family Box bevat een grote gouden haas met drie kleinere vriendjes van telkens tien gram. Apart zijn de haasjes ook te verkrijgen: in witte, pure of melkchocolade. Smulplezier om uw vingers en duimen bij af te likken, want de Maîtres Chocolatiers van Lindt kennen de kneepjes van het chocoladevak als geen ander.

Aïsa Knockaert

Info: De Gold Bunny Family box kost 5,99 euro. Een gold bunny van 100 gram kost 2,99 euro en drie mini konijntjes kosten 2,49 euro.

Omdat Pasen alweer om de hoek komt kijken, mag u zich weer aan menig lekkers verwachten. Hét paassymbool bij uitstek wordt al meer dan vijftig jaar lang door de Zwitserse chocolatier Lindt gecreëerd. En ook dit jaar stellen de klokken van Rome u niet teleur, want ze brengen u de chocoladen paashaas in een gouden jasje: de Gold Bunny Family Box van Lindt. Onder het gouden jasje met rood lint en bel, schuilt een waar chocoladesmulfestijn. De Family Box bevat een grote gouden haas met drie kleinere vriendjes van telkens tien gram. Apart zijn de haasjes ook te verkrijgen: in witte, pure of melkchocolade. Smulplezier om uw vingers en duimen bij af te likken, want de Maîtres Chocolatiers van Lindt kennen de kneepjes van het chocoladevak als geen ander. Aïsa KnockaertInfo: De Gold Bunny Family box kost 5,99 euro. Een gold bunny van 100 gram kost 2,99 euro en drie mini konijntjes kosten 2,49 euro.