Goedkoop dineren in toprestaurants tijdens Restaurant Week

Tijdens de najaarseditie van Restaurant Week, van 22 november tot 5 december, kun je opnieuw gastronomisch tafelen aan betaalbare prijzen.

Naar jaarlijkse gewoonte houdt Dining City in het najaar haar populaire Restaurant Week, de lekkere week waarin je kunt dineren in een toprestaurant zonder diep in de portemonnee te moeten tasten. De wintereditie vindt dit jaar plaats van 22 november tot 5 december.

Het initiatief is intussen helemaal ingeburgerd. In honderden Belgische en Luxemburgse eetadressen – waaronder zaken met een of meer Michelinsterren – kun je in drie gangen lunchen voor 22,5 euro en dineren voor 27,50 euro.

Restaurants met 15 en 16 punten in de GaultMillau-gids of met een Michelinster mogen een toeslag van 10 euro aanrekenen. Een restaurant met 17 of 18 punten of twee Michelinsterren mag tot 20 euro meer vragen.

Net als vorig jaar is er opnieuw de mogelijkheid om een vierde gang in te lassen, net als een luxueus wijnarrangement. Gezien het gigantische succes van vorige edities is snel reserveren aangeraden. Vanaf 30 oktober kun je een tafel in een eethuis naar keuze vastleggen via restaurantweek.be (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content