In alle uithoeken van de wereld geniet Belgische chocolade een stevige reputatie. Dat is ook de verdienste van Godiva dat sinds 1926 pralines met vakmanschap aan de man brengt.

Ter promotie van haar nieuwe verzameling traditionele chocoladebonbons ging de Brusselse chocolatier in zee met artieste Axelle Red. 'Belgische Origine Belge' is het resultaat van de samenwerking. Het exclusieve assortiment is verpakt in een ballotin met de kleuren van ons land, en omvat verschillende smaken, geselecteerd uit Godiva's uitgebreide waaier van pralines en truffels. De favorieten van Axelle Red? De pralines omgedoopt tot 'corail', 'aztèque' en 'liberty'; ofwel pure chocolode gecombineerd met boterroom, kokos, rum en/of praliné van hazelnoten. Chocoholics kunnen alvast de proef op de som nemen.

'Belgische Origine Belge' is verkrijgbaar in beperkte oplage, van 12 oktober tot 2 november.

D.B.

In alle uithoeken van de wereld geniet Belgische chocolade een stevige reputatie. Dat is ook de verdienste van Godiva dat sinds 1926 pralines met vakmanschap aan de man brengt. Ter promotie van haar nieuwe verzameling traditionele chocoladebonbons ging de Brusselse chocolatier in zee met artieste Axelle Red. 'Belgische Origine Belge' is het resultaat van de samenwerking. Het exclusieve assortiment is verpakt in een ballotin met de kleuren van ons land, en omvat verschillende smaken, geselecteerd uit Godiva's uitgebreide waaier van pralines en truffels. De favorieten van Axelle Red? De pralines omgedoopt tot 'corail', 'aztèque' en 'liberty'; ofwel pure chocolode gecombineerd met boterroom, kokos, rum en/of praliné van hazelnoten. Chocoholics kunnen alvast de proef op de som nemen. 'Belgische Origine Belge' is verkrijgbaar in beperkte oplage, van 12 oktober tot 2 november. D.B.