Gezond en overheerlijk: raw vegan snacks als ideaal tussendoortje

De Mexicaanse tortillachips © All Good

Wie bij ‘raw food’ nog steeds denkt dat je enkel rauwe wortels en selder mag knabbelen, zit goed fout. Het gloednieuwe én Belgische merk ‘All Good’ bewijst met gezonde, originele snacks dat ‘raw food’ het ontdekken waard is.

Simon en Julie
Simon en Julie© All Good

Julie Van den Kerchove en Simon Matthys, die we nog kennen van het Gentse raw food-restaurant Essence Cuisine, zijn gebeten door raw food. De twee volgden een gespecialiseerde opleiding in Californië, een plek waar raw food al lang ingeburgerd is. Aangezien Essence Cuisine slechts een tijdelijk project was, besloten ze zich op iets nieuw te richten: een raw vegan productlijn onder de naam All Good.

Dat het ‘All Good’ is, is zowat het minste wat je kunt zeggen. De pakketjes met raw vegen snacks die ze aanbieden zijn allemaal huisgemaakt én vervaardigd met pure ingrediënten. Personen met allergieën én mensen die graag nieuwe, gezonde dingen ontdekken zullen blij zijn te horen dat elk tussendoortje vrij is van geraffineerde suikers, lactose, gluten en kunstmatige toevoegingen.

Kaascrackers zonder kaas

De essentie van raw food is dat alles gemaakt wordt met groenten, fruit, noten en zaden. Deze ingrediënten worden tijdens het productieproces nooit verhit boven de 48°C om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden.

De snackbox (large)
De snackbox (large)© All Good

Een All Good box bevat onder meer krokante kaneel granola, brownie superfood truffels, mexicaanse tortillachips en amandel cashew kaascrackers. Deze laatste bevat, aangezien ze niet met melkproducten werken, verrassend genoeg geen kaas, maar heeft wel een romige kaassmaak. Heeft het je benieuwd gemaakt? Dan is het hoog tijd om het eens te testen. (AB)

De snackbox bestaat in 3 formaten: small (39 euro)/standaard (49 euro) large (79 euro)

Alle info en bestellingen via www.allgoodcuisine.com – bestellingen worden thuis geleverd binnen 2 à 3 werkdagen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content