Gezochte man wint donutwedstrijd (en belandt achter tralies)

Een Amerikaan die al maanden werd gezocht door de politie, speelde zich in de kijker door een wedstrijdje donut-eten te winnen (georganiseerd door de politie).

Een man die in het Amerikaanse North Carolina een wedstrijdje donut-eten won, zal zich de deelname nog lang beklagen. De 24-jarige Bradley Hardison was al enkele maanden op de vlucht voor de politie, maar speelde zich in de kijker bij de ordediensten door het meeste aantal donuts in korte tijd binnen te spelen.

De ‘culinaire’ wedstrijd werd georganiseerd door het plaatselijke politiedepartement en stond in teken van de anti-misdaad. Hardison speelde met de consumptie van acht donuts op twee minuten alle andere deelnemers naar huis, waaronder enkele lokale agenten, die hem dan ook na de wedstrijd feliciteerden met de winst.

Pas de dag nadien, toen de hoofdinspecteur het bericht in de krant las, viel zijn spreekwoordelijke frank. De man werd gevraagd voor een ‘gesprekje’ en alsnog in de boeien geslagen. ‘Ik feliciteerde hem eerst opnieuw met de winst van de wedstrijd’, aldus Robeson. ‘Daarna hebben we hem meteen gearresteerd.’

De zoetebek werd al negen maanden gezocht voor inbraken in twee plaatselijke bedrijven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content