Gezocht: Hobbykoks voor onze culinaire rubriek

© gf

Enthousiaste hobbykoks die willen meewerken aan de rubriek Hoe maakt u het? kunnen ons hun favoriete recepten bezorgen. Lees hier de richtlijnen.

Je bent een enthousiaste hobbykok met passie en creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou. Om mee te werken aan de culinaire rubriek HOE MAAKT U HET? in Weekend Knack.

Weekend Knack publiceert sinds jaar en dag de tweewekelijkse rubriek HOE MAAKT U HET? Hier leggen gepassioneerde hobbykoks uit hoe ze een bepaald gerecht bereiden. Wij zijn dus op zoek naar mensen met creativiteit in en liefde voor de keuken.

Het enige wat wij aan onze kandidaten vragen is ons drie van hun favoriete recepten door te mailen. Voor alle duidelijkheid: wij zijn niet op zoek kampioenen in de keuken, wel verbeten liefhebbers, van alle leeftijden.

Drie richtlijnen

1. drie niet te lange recepten mailen naar pvandoveren@gmail.com. Opteer voor beproefde gerechten, die altijd lukken en bij de meeste mensen in de smaak vallen (hoeft dus geen gastronomie te zijn). Deze gerechten mogen gekozen worden volgens thema (drie soepen, drie visgerechten enz.) of in menu-vorm (voor-, hoofd- en nagerecht), wij laten u vrij. De recepten graag versturen met de hoeveelheden voor vier personen en stap voor stap genoteerd.

Tegelijkertijd vragen wij u een bijpassende wijn voor te stellen, met de naam, verkoper en prijs. En ook: drie van uw favoriete culinaire tips met een kort woordje uitleg. Dat mag een persoonlijke keuze zijn, zoals het beste restaurant en beste chef. Of je favoriete kookwinkel, favoriete kookblog, favoriete kookbooek, favoriete eetvakantie, beste eetmarkt, enzovoort.

2. Wij lezen de (liefst niet te lange) recepten door, en achteraf bellen we (of komen we langs) voor een culinaire babbel. Uw privéleven laten wij ongemoeid.

3. Een Knack Weekend-foodfotograaf belt u op voor een afspraak om de gerechten bij u thuis te fotograferen, op een dag dat dit jullie beiden uitkomt.

Voor eventuele vragen: 0476 401102

Bedankt en tot in… Weekend.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content