Het is weekend, dus je hebt misschien wel wat meer tijd om aan de slag te gaan met de opbrengst van je harde werk in de moestuin. Blancheren of massa's soep maken en vervolgens invriezen: dat ken je al. Maar op een bepaald moment is je diepvriezer nu eenmaal óók verzadigd. Daarom komen wij de komende weken en maanden met bewaarinspiratie waar je misschien nog niet aan had gedacht. Vandaag: maak eens drank met je opbrengst!

Wijn, mede, cider, bier, cocktails en enkele alcoholvrije brouwsels: je vindt het allemaal in Brouw het zelf van de Two Thirsty Gardeners Richard Hood en Nick Moyle. Moestuinoverschotten worden verwerkt tot de meest verrassende drankjes, en dat allemaal bijjou thuis en met een glasheldere begeleiding.

Forte Culinair
© Forte Culinair

Wij mogen je er drie recepten uit voorschotelen.

Als je deze recepten uitprobeert, mag je ons het resultaat altijd laten weten via KnackOogst@knack.be of op de sociale media, met de vermelding #KnackOogst. Veel brouwplezier!

Brouw het zelf van Richard Hood en Nick Moyle (Forte Culinair, 19,95 euro)

Het is weekend, dus je hebt misschien wel wat meer tijd om aan de slag te gaan met de opbrengst van je harde werk in de moestuin. Blancheren of massa's soep maken en vervolgens invriezen: dat ken je al. Maar op een bepaald moment is je diepvriezer nu eenmaal óók verzadigd. Daarom komen wij de komende weken en maanden met bewaarinspiratie waar je misschien nog niet aan had gedacht. Vandaag: maak eens drank met je opbrengst!Wijn, mede, cider, bier, cocktails en enkele alcoholvrije brouwsels: je vindt het allemaal in Brouw het zelf van de Two Thirsty Gardeners Richard Hood en Nick Moyle. Moestuinoverschotten worden verwerkt tot de meest verrassende drankjes, en dat allemaal bijjou thuis en met een glasheldere begeleiding. Wij mogen je er drie recepten uit voorschotelen. Als je deze recepten uitprobeert, mag je ons het resultaat altijd laten weten via KnackOogst@knack.be of op de sociale media, met de vermelding #KnackOogst. Veel brouwplezier!