FarmBot Genesis zal het hele jaar door jouw moestuin onderhouden. Of het nu om tomaten gaat of over pompoenen: de robot plant ze zelf, geeft ze op tijd water en verwijdert onkruid. Het enige dat jij nog moet doen, is de oogst innen.

Je kan de FarmBot Genesis instructies geven via een app. Zo kies jij, en niet de robot, wat je allemaal in je tuin wilt en op welke plaats dat moet komen. Dat klinkt al erg leuk, maar het wordt alleen maar beter: FarmBot Genesis is een open source project, waardoor de 3D-modellen gratis online beschikbaar zijn. Een beetje klusser kan dus zijn eigen moestuinrobot bouwen. Een kant-en-klare robot kost dan weer 2,900 dollar (ongeveer 2.640 euro).

(EK)

FarmBot Genesis zal het hele jaar door jouw moestuin onderhouden. Of het nu om tomaten gaat of over pompoenen: de robot plant ze zelf, geeft ze op tijd water en verwijdert onkruid. Het enige dat jij nog moet doen, is de oogst innen.Je kan de FarmBot Genesis instructies geven via een app. Zo kies jij, en niet de robot, wat je allemaal in je tuin wilt en op welke plaats dat moet komen. Dat klinkt al erg leuk, maar het wordt alleen maar beter: FarmBot Genesis is een open source project, waardoor de 3D-modellen gratis online beschikbaar zijn. Een beetje klusser kan dus zijn eigen moestuinrobot bouwen. Een kant-en-klare robot kost dan weer 2,900 dollar (ongeveer 2.640 euro).(EK)