Gebruik een herbruikbare waterfles op Rock Herk

Op dit festival, op 12 en 13 juli, zal een waterbar te vinden zijn waarop je gratis jouw Contigo-drinkfles kan laten bijvullen.

Op dit festival, op 12 en 13 juli, zal een waterbar te vinden zijn waarop je gratis jouw Contigo-drinkfles kan laten bijvullen.

Contigo is een ecologisch designmerk van waterflessen en drinkbekers. Op het festival Rock Herk in Herk-de-Stad kunnen muziekfans gratis water laten bijvullen in hun herbruikbare waterfles aan een speciale waterbar. Je kan een Contigo-waterfles kopen ter plaatse, de Contigo Grace, of je (oude) fles meenemen van thuis. Het gratis bijvullen met water op het festival is een initiatief van Contigo, samen met afvalmaatschappij Limburg.net en de watermaatschappij De Watergroep.

Met deze actie wil Contigo mensen oproepen om meer kraantjeswater te drinken en te werken met herbruikbare flessen, ook buitenshuis. “Bedoeling is om dit idee op termijn door te trekken naar andere festivals,” aldus Stijn Lowette, zaakvoerder van het Limburgse Kambukka. Dat is het bedrijf dat de exclusieve distributierechten van het Amerikaanse merk Contigo heeft voor Europa, Afrika, het Midden-Oosten en India.

Respect voor het milieu

Contigo is een merk dat bekendstaat om hun ecologische waterflessen en drinkbekers. Het systeem, dat lekken en morsen voorkomt, is gepatenteerd door het bedrijf zelf. Contigo heeft zowel de technologie gekoppeld aan design en dit alles met veel respect voor het milieu.

De Contigo Grace (750 ml) is tijdens Rock Herk exclusief te koop aan 6 euro. Verkrijgbaar in de kleuren Tangerine, Ocean Blue & Cobalt Blue. Meer informatie over Contigo kan je terugvinden op www.mycontigo.com.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content