Samen met zijn vrouw werkt Couillon maaltijden uit op basis van lokale producten, zoals vis rechtstreeks uit de haven die tegenover het restaurant is gelegen.

Gault&Millau is na de Michelingids de belangrijkste Franse gastronomische gids. Couillon kreeg vier koksmutsen en een score van 18,5 op 20. Een documentaire van de Netflix-serie 'Chef's Table' is aan hem gewijd. Als chef van het jaar volgt hij Alexandre Gauthier op, van het restaurant La Grenouillère in La Madelaine-sous-Montreuil, aan de Franse Opaalkust.

Donderdag komt de nieuwe editie 2017 van Gault&Millau Frankrijk uit.

Samen met zijn vrouw werkt Couillon maaltijden uit op basis van lokale producten, zoals vis rechtstreeks uit de haven die tegenover het restaurant is gelegen. Gault&Millau is na de Michelingids de belangrijkste Franse gastronomische gids. Couillon kreeg vier koksmutsen en een score van 18,5 op 20. Een documentaire van de Netflix-serie 'Chef's Table' is aan hem gewijd. Als chef van het jaar volgt hij Alexandre Gauthier op, van het restaurant La Grenouillère in La Madelaine-sous-Montreuil, aan de Franse Opaalkust. Donderdag komt de nieuwe editie 2017 van Gault&Millau Frankrijk uit.