Gastronomisch tafelen aan goedkope prijzen

Wie topgastronomie wil koppelen aan verteerbare prijzen moet een tafeltje reserveren tijdens RestoDays, van 15 tot 23 maart.

Vanaf 15 maart gaat de nieuwe editie van het succesvolle concept RestoDays van start. Fijnproevers en foodies kunnen opnieuw een week lang uitgebreid lunchen en dineren zonder diep in de portemonnee te moeten tasten.

Dit jaar doen bijna 400 restaurants, verspreid over Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Luxemburg mee aan de actie. Zowel gerenommeerde sterrenrestaurants (22 in totaal) als verfijnde eethuizen met een Aziatische- en fusionkeuken, of gespecialiseerd in streekgerechten of zuiderse accenten zitten in de selectie.

Er kan opnieuw gekozen worden uit drie formules. De basisprijs voor een gastronomische driegangenlunch en -diner, kost net als vorig jaar, respectievelijk 21 en 28 euro. Voor restaurants met een score van minstens 15 op 20 in de Gault&Millau-gids betaal je voor beide formules een supplement van 10 euro (€31 en €38). Restaurants met een Michelinster vragen 15 euro extra (€36 en 43€).

Vanaf 4 maart kun je online reserveren voor een tafel in een van de deelnemende restaurants. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content