Gastronomisch festival eat! BRUSSELS: De hoofdstad op zijn lekkerst

Op 11 september gaat in Ter Kamerenbos het vierdaagse culinair feest ‘Eat! BRUSSELS’ van start. Tegelijk staan ook de Bordeaux wijnen in de kijker.

Voor de derde keer organiseert het Brussel Gewest het restaurantfestival eat! BRUSSELS, van 11 tot 14 september in het Terkamerenbos. Aan het culinaire evenement nemen ruim 20 restaurants uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest deel. Net als vorig jaar delen zij hun knowhow en passie voor excellente producten met het grote publiek. Daarnaast staan ook 10 wereldregio’s en massa’s kookkunstenaars in de picture.

Dit jaar wordt het evenement gekoppeld aan drink! BORDEAUX. Hiermee is Brussel de eerste Europese stad en de derde internationale bestemming na Hongkong en Quebec die een zestigtal wijnbouwers verwelkomt tijdens een culinair festival.

Plaats van gebeuren is het Ter Kamerenbos, ter hoogte van Chalet Robinson, waar foodies (en wijnliefhebbers) vier dagen lang hun passie voor lekkere producten (en het edele vocht) kunnen botvieren. Inkom is volledig gratis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content