Gastronomisch diner hoog boven Brussel

Van 4 juni tot 1 juli biedt het unieke evenement Dinner in the Sky topgastronomie in een glazen restaurant op 40 meter hoogte.

Van 4 juni tot 1 juli hangt het unieke sterrenrestaurant voor het eerst boven Brussel. Vier weken lang trakteren grote Brusselse sterrenchefs op een lunch en twee uitzonderlijke diners hoog in de lucht, met een uniek zicht op de hoofdstad en voor een select gezelschap.

Voor het culinaire evenement werden vier toeristische trekpleisters uitgekozen: het Paleizenplein, het Atomium, de Esplanade van het Jubelpark en Ter Kamerenbos. Het spectaculaire ‘glazen eethuis’ wordt tot zo’n 40 meter boven de grond omhooggetrokken en biedt plaats aan maximum 22 genodigden. In totaal staan zeven Brusselse chefs afwisselend achter de potten en pannen in het open keukentje: Yves Mattagne (restaurant SeaGrill), Lionel Rigolet (Comme Chez Soi), Pascal Devalkeneer (Chalet de la Forêt), Patrick Vandecasserie (La Villa Lorraine), David Martin (La Paix), Giovanni Bruno (Senzanome) en Luigi Ciciriello (La Truffe Noire). Een unieke belevenis voor avontuurlijke fijnproevers.

Dinner in the Sky wordt georganiseerd in het kader van Brusselicious, het Brussels jaar van de gastronomie. Het restaurant hing eerder al boven Sydney, Toronto, Kaapstad, Rio de Janeiro en Monaco. (DB)

Praktisch
4 tot 10 juni: Paleizenplein
11 tot 17 juni: Atomium
18 tot 24 juni: Jubelpark
25 juni tot 1 juli: Ter Kamerenbos

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content