Gastronomisch cruisen aan boord van Club Med 2

© GF

Club Med organiseert een uitzonderlijke gastronomische cruise langs de Griekse cycladen, met de Brusselse tweesterrenchef Pascal Devalkeneer achter het fornuis.

Trouw aan het concept van twee mannen die het indrukwekkende cruiseschip Club Med 2 in 1988 bedacht hebben, Jean Marc Poylo, een redder uit Le Havre, en zakenman Gilbert Trigano, stelt de zeereus een totaal nieuwe beleving aan boord voor: gastronomisch genieten onder de vleugels van de Brusselse tweesterrenchef Pascal Devalkeneer.

Wie de chef van het Ukkelse restaurant Le Chalet de la Forêt van nabij volgt, kan het weten: Devalkeneer is zowel creatief, streng, vindingrijk als tuk op een lifestyle waar kwaliteit niet alleen weerspiegeld wordt op het bord, maar ook in de ruimte, de sfeer en de kwaliteit van de service. Met die ingesteldheid stapt hij samen met sommelier Eric Boschman in juli een weekje mee aan boord van de Club Med 2 om er het gastronomische luik van een uitzonderlijke cruise langs de Griekse cycladen te verzorgen. Dat betekent uitgebreid degusteren van culinaire bommetjes in een relaxte sfeer, met zicht op het water, de golven en een stukje vasteland – duimgroot – als decor.

Fijnproevers die zelf de mouwen willen uitsteken, kunnen bovendien bij de topchef in de leer gaan tijdens de kookworkshops. Er worden ook conferenties georganiseerd en uiteraard kan men zich opmaken voor enkele tot in de puntjes verzorgde galadiners. Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de gastronomische cruise, kunnen zich online inschrijven. Meer info via Club Med reisagentschap: 070 660 660. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content