Galeria Inno organiseert Cooking Days

Workshops van verschillende prestigieuze kookmerken vullen het programma.

De Belgische grootwarenhuisketen Galeria Inno organiseert op 11 en 12 mei een nieuwe editie van de populaire Coocking Days, die gewijd zijn aan lekker eten en tafelen. Zelfverklaarde gastronomen kunnen tijdens de patisserieworkshop van Pyrex een nieuw gamma bakvormen met antikleeflaag uitproberen, dankzij Demeyere de geheimen van het succesvolle roerbakken leren kennen en hun initialen in de zilveren producten van Christofle laten graveren.

De geheimen en mysteries van de kookkunst ontrafeld

Guy Degrenne leert de deelnemers hoe ze indruk kunnen maken op tafelgasten met een workshop ‘cocktailglaasjes’ en WMF ontrafelt het mysterie achter stoomkoken. De dag kan afgesloten worden met de degustatie van een Espresso of Lungo op de stand van Nespresso, een Bodum-glaasje vol vitaminen of een Tajine bereid door Le Creuset.

Jonge chefs kunnen ook aan de slag

Ook de jongste gastronomen zijn welkom. Tafellakenproducent Nydel leert de jonge chefs al spelend kokerellen en decoratiebedrijf Meyhui organiseert een workshop patisserie voor kinderen. Knutselgrage jongelingen kunnen terecht bij de coach van porseleinfabrikant Kahla, die hen begeleidt in het beschilderen van grote koppen of mugs.(JK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content