Four-hands dinner: twee groentechefs slaan handen in elkaar

© Amy Murrell

Op dinsdag 15 november krijgt Graanmarkt 13-chef Seppe Nobels gezelschap in zijn keuken van zijn Londense collega Bruno Loubet. De twee chefs, die hun visie rond groenten en duurzaamheid delen, bereiden een exclusieve ‘four-hands lunch & dinner’.

‘Graanmarkt 13’ en ‘Grain Store’ van Bruno Loubet staan allebei bekend om hun groenteminnende aanpak. Graanmarkt 13 chef Seppe Nobels en Grain Store chef Bruno Loubet delen eenzelfde ethiek rond voeding en promoten beiden een het hand in hand gaan van duurzaamheid en gastronomie. Toeval of niet, beide restaurants zijn gelegen op de ‘Graanmarkt’, eentje in Antwerpen en eentje in London.

Op dinsdag 15 november kruisen de twee instituten de messen om een gezonde voedingscultuur te promoten. Seppe Nobels en Bruno Loubet koken zij aan zij een verrassend menu bij elkaar in het restaurant van Graanmarkt 13. Op 23 januari 2017 doen ze hetzelfde bij Grain Store in London.

Voor de lunch is er een driegangenmenu van €75,- dranken inbegrepen. Het dinner is een zesgangenmenu voor €150,-dranken inbegrepen. Reserveer nu je een plekje voor de lunch of het dinner via welcome@graanmarkt13.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content