Tijdens Food Farm Fiësta geniet u van de zomerse festivalsfeer in al zijn aspecten, maar met een beschermend dak boven uw hoofd. Foodtrucks en chefs geven er het beste van zichzelf in een uniek en entertainend kader.

Op de menukaart staan verse en lekkere producten in getemperde porties aan getemperde prijzen. Zo kan u smullen van sushi, Mexicaanse taco's, hot-dogs, kip aan 't spit en milieubewuste gerechten.

De randanimatie wordt voorzien door onder meer de Massagemobiel, Barbier Tom, illustratrice Kaatje Vermeire, de colourful apps for happy kids van Bué The Warrior en heel wat andere creatievelingen. Ook wordt er gezorgd voor een streepje muziek.

Praktisch

Inkom is gratis en reserveren hoeft niet.

DEINZE DRIESPOORT

17- 18- 19 april

TONDELIERSITE GENT

24-25-26 APRIL

30 APRIL

1-2-3 MEI

Surf voor meer info naar www.foodfarm.be

(LP)

Tijdens Food Farm Fiësta geniet u van de zomerse festivalsfeer in al zijn aspecten, maar met een beschermend dak boven uw hoofd. Foodtrucks en chefs geven er het beste van zichzelf in een uniek en entertainend kader.Op de menukaart staan verse en lekkere producten in getemperde porties aan getemperde prijzen. Zo kan u smullen van sushi, Mexicaanse taco's, hot-dogs, kip aan 't spit en milieubewuste gerechten. De randanimatie wordt voorzien door onder meer de Massagemobiel, Barbier Tom, illustratrice Kaatje Vermeire, de colourful apps for happy kids van Bué The Warrior en heel wat andere creatievelingen. Ook wordt er gezorgd voor een streepje muziek.