Foodtrends voor 2010

‘What (not) to eat 2010’ zet de aanstormende foodtrends in de kijker.

‘What (not) to eat 2010’ is een culinair stijlboek over de foodtrends voor het komende jaar. De schrijfster is de Nederlandse culinair journalist, en hoofdredactrice van het magazine ‘Talkin’ Food’, Marjan Ippel.

Het mooi geïllustreerd stijlboek boek richt zich niet op professionals, maar op iedereen die enigszins geïnteresseerd is in koken. ‘In de mode is het gebruikelijk om de consumenten per seizoen de trends voor te stellen. Foodtrendrapporten richten zich daarentegen enkel tot de producent, niet tot de eter. Met dit boek wordt die fout rechtgezet en serveren we de consument de meest smaakmakende trends van het eetjaar 2010’, aldus de ‘Carrie Bradshaw in food’ Marjan Ippel.

Om alvast een tipje van de sluier te lichten: in 2010 drinken we cava in plaats van prosecco en maken we ons eten weer liever zelf dan het kant en klaar af te halen. Het boek lijst zet alle ingrediënten die ‘in’ of ‘out’ zijn in de kijker, en stelt gepaste recepten voor. Een leuk eindejaarsgeschenk!

Hanne Vandevoorde

Praktisch: ‘What (not) to eat 2010’, Marjan Ippel. Uitgegeven door Insider Media. €14,50.


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content