De meer dan 80 Food Trucks bevinden zich op 200 meter van de Grote Markt en bieden een groot assortiment lekkers aan van de Keizerinlaan tot de Kunstberg.

Het Brussels Food Truck Festival is onderdeel van het Irisfeest, waarop het bruisende leven in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in de kijker wordt gezet met allerlie workshops, concerten en andere activiteiten.

Praktisch

Je vindt het Food Truck Festival vlakbij de Grote Markt, van de Keizerlaan over het Spanjeplein tot de Kunstberg. Vandaag kan je er van 11 tot 22u30 terecht, morgen sluiten de trucks hun kleppen al om 21u30. Toegang is gratis.

(EK)

De meer dan 80 Food Trucks bevinden zich op 200 meter van de Grote Markt en bieden een groot assortiment lekkers aan van de Keizerinlaan tot de Kunstberg. Het Brussels Food Truck Festival is onderdeel van het Irisfeest, waarop het bruisende leven in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in de kijker wordt gezet met allerlie workshops, concerten en andere activiteiten.Je vindt het Food Truck Festival vlakbij de Grote Markt, van de Keizerlaan over het Spanjeplein tot de Kunstberg. Vandaag kan je er van 11 tot 22u30 terecht, morgen sluiten de trucks hun kleppen al om 21u30. Toegang is gratis. (EK)