Fonkelende chocolade-eitjes

Speciaal voor Pasen heeft topchocolatier Benoît de mooiste ganaches uit zijn ‘haute-couture’-collectie herzien.


Het wordt een fonkelend paasfeest als het van Benoît Nihant afhangt. De Luikse topchocolatier heeft de mooiste ganaches uit zijn ‘haute-couture’-collectie herzien: de lekkernijen in de vorm van volle of halve eitjes krijgen felle kleuren en verrassen de smaakpapillen met huisgemaakte praliné en citrusvruchten, zachte karamels met fleur de sel, verse vanillestokjes, kaneel uit Ceylon, Grand Cru uit Madagascar en Pîëmontese hazelnootjes met een chocoladelaagje.

De creaties zijn verkrijgbaar in mooie koffertjes, guitige eierdoosjes of in een reuzenei (goed voor een assortiment van 20 halve eitjes). Vanaf half maart te ondekken in de verkooppunten van Benoît Nihant.

David Bitoune

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content