Flemish Food Bash: Chefs mixen de platen in Café d’Anvers

Op 16 november wordt de Jong Keukengeweld-campage afgesloten met een party in Café d’Anvers waarbij chef-koks achter de draaitafels staan.

Op zondag 16 november wisselen enkele chefs hun potten in voor platen. Nick Bril (The Jane), Vincent Florizoone (Grand Cabaret), Alex Verhoeven (Fleur de Sel) en Jan Tournier (Cuchara) trekken naar Café d’Anvers in Antwerpen voor Flemish Food Bash by Jong Keukengeweld. Met deze party wordt de jongerenactie van Jong Keukengeweld in stijl afgesloten.

Flemish Food Bash: Chefs mixen de platen in Café d'Anvers
© .

Op 1 oktober gaf Toerisme Vlaanderen het startschot van de campagne Jong Keukengeweld met een jongerenactie. 18 tot 30-jarigen konden zich de afgelopen weken culinair laten verwennen bij de Jong Keukengeweld-chefs tegen een voordeeltarief. De actie loopt nog tot zaterdag 15 november.

Jong Keukengeweld promoot de culinaire beleving in binnen- maar ook in buitenland. Zo gingen de Antwerpse chefs Dennis Broeckx (restaurant ‘l’Epicerie du cirque’) en Seppe Nobels (‘Graanmarkt 13’) op culinaire missie in Moskou. Sterrenchef Tim Boury promootte de Vlaamse gastronomie in Wenen.

Met Jong Keukengeweld bewijst Toerisme Vlaanderen dat de Vlaamse gastronomie hip en innovatief is, met getalenteerde jonge chefs die ook een vleugje rock ‘n’ roll in zich hebben. Tijdens de Flemish Food Bash by Jong Keukengeweld wordt Café d’Anvers een nachtje omgetoverd tot een culinair walhalla, met alles erop en eraan.

Terwijl Nick Bril voor de beats zorgt, kun je bijvoorbeeld nippen van cocktails van de mixologist van The Pharmacy, The Jane of Jigger’s. Wie tussendoor een kleine honger heeft, kan tot diep in de nacht proeven van creaties van onder meer Foodpairing.com, Cuchura, Fleur de Sel, de Nederlandse sterrenzaak De Kromme Watergang en Kazen van Tricht. (DB)

Café d’Anvers, Zondag 16 november om 23h. Tickets: €25. Op voorhand inschrijven kan via deze link.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content