Toen Glen Ramaekers van het Brusselse restaurant Humphrey de website hellhole.brussels ontdekte, contacteerde hij initiatiefnemer Dries Tack. Uit hun gemeenschappelijke passie voor gastronomie en liefde voor Brussel ontsproot een eerste initiatief om gastronomen Brussel opnieuw te leren kennen. Onder de naam Fine Food Fanatics zullen de heren nu gastronomische evenementen organiseren in de hoofdstad, met als eerste een bijzondere vertoning van Ants on a Shrimp op 28 november.

De avond zal starten met de Belgische première van Ants on a Shrimp in Cinema Nova. In de spannende food-documentaire gaan René Redzepi en zijn NOMA-team in Japan het grootste culinaire experiment van haar leven aan.

Na de première volgt een korte stadswandeling richting Humphrey, het restaurant van Yannick Van Aeken - de voormalige sous-chef van NOMA - en Glen Ramaekers. Gasten kunnen er genieten van drie signature dishes met aangepaste dranken. De avond wordt afgesloten met een zinderende afterparty bij de buren van PIAS Recordings.

Praktisch

28 november

Cinema Nova, Arenbergstraat 3, 1000 Brussel

Er zijn slechts 200 tickets beschikbaar, aan 55 euro per ticket. (Incl. filmticket, drie signature dishes, drie aangepaste dranken en toegang tot afterparty.) Boeken kan hier.

Toen Glen Ramaekers van het Brusselse restaurant Humphrey de website hellhole.brussels ontdekte, contacteerde hij initiatiefnemer Dries Tack. Uit hun gemeenschappelijke passie voor gastronomie en liefde voor Brussel ontsproot een eerste initiatief om gastronomen Brussel opnieuw te leren kennen. Onder de naam Fine Food Fanatics zullen de heren nu gastronomische evenementen organiseren in de hoofdstad, met als eerste een bijzondere vertoning van Ants on a Shrimp op 28 november.De avond zal starten met de Belgische première van Ants on a Shrimp in Cinema Nova. In de spannende food-documentaire gaan René Redzepi en zijn NOMA-team in Japan het grootste culinaire experiment van haar leven aan. Na de première volgt een korte stadswandeling richting Humphrey, het restaurant van Yannick Van Aeken - de voormalige sous-chef van NOMA - en Glen Ramaekers. Gasten kunnen er genieten van drie signature dishes met aangepaste dranken. De avond wordt afgesloten met een zinderende afterparty bij de buren van PIAS Recordings.