Op zondag 30 mei kunnen fietslustigen kennismaken met de nieuwe Duvelroute. De fietsroute - uitgetekend en gebaseerd op het bestaande knooppuntennetwerk in Puurs, Boom, Willebroek en Rumst - leidt de tweewielers langs tal van bezienswaardigheden en mooie stukjes natuur in het waterrijke Scheldeland.

Natuurlijk vormt de beroemde Duvel de rode draad doorheen het hele traject. Bij brouwerij Duvel Moortgat, in het bezoekerscentrum Duvel Depot, krijg je, bij het afstempelen van je deelnemerskaart, één gratis consumptie. Sterker, gelukkigen kunnen zelfs huiswaarts keren met een jaarvoorraad Duvel op zak.

Vertrekpunten zijn brasserie Hof van Coolhem (Puurs) en bistro The Boathouse (Willebroek) waar de verschillende Duvelmenu's aangeboden worden. Wie de route per tandem wil afleggen, kan er eentje reserveren voor 20€. Snel zijn is de boodschap, want slechts 50 exemplaren worden ter beschikkeng gesteld. Mail naar tandem@duvel.be en vermeld via welk vertrekpunt je wenst te vertrekken.

D.B.

Op zondag 30 mei kunnen fietslustigen kennismaken met de nieuwe Duvelroute. De fietsroute - uitgetekend en gebaseerd op het bestaande knooppuntennetwerk in Puurs, Boom, Willebroek en Rumst - leidt de tweewielers langs tal van bezienswaardigheden en mooie stukjes natuur in het waterrijke Scheldeland. Natuurlijk vormt de beroemde Duvel de rode draad doorheen het hele traject. Bij brouwerij Duvel Moortgat, in het bezoekerscentrum Duvel Depot, krijg je, bij het afstempelen van je deelnemerskaart, één gratis consumptie. Sterker, gelukkigen kunnen zelfs huiswaarts keren met een jaarvoorraad Duvel op zak.Vertrekpunten zijn brasserie Hof van Coolhem (Puurs) en bistro The Boathouse (Willebroek) waar de verschillende Duvelmenu's aangeboden worden. Wie de route per tandem wil afleggen, kan er eentje reserveren voor 20€. Snel zijn is de boodschap, want slechts 50 exemplaren worden ter beschikkeng gesteld. Mail naar tandem@duvel.be en vermeld via welk vertrekpunt je wenst te vertrekken.D.B.