Feestmenu van topchef Gaétan Colin: Vier recepten

© gf

Lidl heeft haar Delicieux-feestassortiment dit jaar flink uitgebreid. Keuze genoeg om er creatief mee aan de slag te gaan, zo toonde topchef Gaétan Colin.

Onder het motte ‘luxe voor iedereen’ wil winkelketen Lidl met haar uitgebreide Delicieux-gamma focussen op feestelijke gerechten zonder diep in de portemonne te moeten tasten. Het feestassortiment werd voor de eindejaarsperiode flink aangedikt, met in één ruk zowat 100 nieuwe producten waarmee je in de keuken creatief aan de slag kunt gaan. Zo bewijst ook Gaétan Colin, huiskok van de supermarktketen en chef-kok van de La Brasserie de Jaloa (Brussel), D’Oude Pastorie (Kraainem) en het voormalige sterrenrestaurant Jaloa.

Wij kregen hem onlangs op bezoek, waar hij in een foodtruck een meergangendiner met Lidl-producten uit zijn mouw toverde. Dat ging van oesters als amuse, langs mi-cuit van zalmfilet als voorgerecht, een hoofdschotel met filet van haas, tot de onvermijdelijke panna cotta. Stuk voor stuk lekkere schotels, die hij op een simpele manier bereidt, zonder een waslijst aan producten. Bekijk hieronder het menu en klik op de recepten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content