De Schone van Boskoop, ondergebracht in een mooi herenhuis in Boechout, is het sterrenrestaurant van Wouter Keersmaekers. Hoewel de topchef al meer dan dertig jaar in het vak zit, staat hij nog elke dag met evenveel enthousiasme achter het fornuis.

Hij bereidt smakelijke streekgerechten in alle eenvoud en herleidt het culinaire tot de essentie. Vergeten groenten en fruit vertalen zijn passie voor (h)eerlijke natuurproducten waarvan de authentieke smaken in het bord mooi tot hun recht komen. Met de feestdagen in het vooruitzicht bedacht hij deze lekkere vijfgangenmenu. Smakelijk! (DB)


MENU SCHONE VAN BOSKOOP
Salade van gemarineerde witte kool met soya en kummel en patrijs en ganzenlever---------- -----------
Lauwe soep van prei met oester en gandaham---------- -----------
Canneloni van rundsvlees met krab en soyamayonaise ---------- -----------
Penne met kreeft, witte bonen en gandaham---------- -----------
Schone van Boskoop gemarineerd met steranijs en citroensorbet

Praktische info restaurantDe Schone van Boskoop, Appelkant 10, 2530 Boechout
Tel: 03 454 19 31
E-mail: deschonevanboskoop@skynet.be
Wekelijks gesloten op zondag en maandag.

De Schone van Boskoop, ondergebracht in een mooi herenhuis in Boechout, is het sterrenrestaurant van Wouter Keersmaekers. Hoewel de topchef al meer dan dertig jaar in het vak zit, staat hij nog elke dag met evenveel enthousiasme achter het fornuis. Hij bereidt smakelijke streekgerechten in alle eenvoud en herleidt het culinaire tot de essentie. Vergeten groenten en fruit vertalen zijn passie voor (h)eerlijke natuurproducten waarvan de authentieke smaken in het bord mooi tot hun recht komen. Met de feestdagen in het vooruitzicht bedacht hij deze lekkere vijfgangenmenu. Smakelijk! (DB) MENU SCHONE VAN BOSKOOPSalade van gemarineerde witte kool met soya en kummel en patrijs en ganzenlever---------- ----------- Lauwe soep van prei met oester en gandaham---------- ----------- Canneloni van rundsvlees met krab en soyamayonaise ---------- ----------- Penne met kreeft, witte bonen en gandaham---------- ----------- Schone van Boskoop gemarineerd met steranijs en citroensorbet