Chef Axel Colonna-Cesari opende in 2011 zijn gastronomisch restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver, gelegen in het hart van de groentestreek, vlakbij Mechelen. In zijn keuken laat hij zich inspireren door het rijke aanbod aan verse streekprodukten om zowel zakelijke als particuliere fijnproevers culinair te verwennen.

Met de feestdagen in aantocht stelde hij speciaal voor Knack Weekend het exclusief vijfgangenmenu 'Proeven - Genieten' samen. Bekijk de gerechten, bijzonder mooi in beeld gebracht door foodfotograaf Kris Vlegels, en ontdek hieronder de recepten van de vijf gangen. Smakelijk! (DB)


MENU 'PROEVEN - GENIETEN'

Gerookte paling & Bietjes bietjes gemarineerd, gepekeld, gegaard en/of gerookt met zuurdesembrood, gerookte paling en frisse zuren
---------- -----------
Kreeft & Ierse rundsvlees kreeft kort gebakken met Thaise basilicum, rundsvlees als tartaar, crème van butternut
---------- -----------
Zeebaars
op het vel gebakken met ijzerkruid, chanterellen, scheermessen
dashivinaigrette
---------- -----------
Sint-Jakobsvruchten met risotto van aardappel & crème d'Isigny met truffel
---------- -----------
Reefiletmet ganzenleverkrullen, croustini van appel, siroop van vanille & kaneel met fleur de sel en oude balsamico azijn

Praktische info restaurant
Restaurant Centpourcent, Antwerpsesteenweg 1, 2860 Sint-Katelijne-Waver (Mechelen-Noord). Tel: +32 (0)15 63 52 66.
Email: info@centpourcent.be

Lunch: dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 14.30
Diner: dinsdag t/m zaterdag van 18.30 tot 21.30

Chef Axel Colonna-Cesari opende in 2011 zijn gastronomisch restaurant Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver, gelegen in het hart van de groentestreek, vlakbij Mechelen. In zijn keuken laat hij zich inspireren door het rijke aanbod aan verse streekprodukten om zowel zakelijke als particuliere fijnproevers culinair te verwennen.Met de feestdagen in aantocht stelde hij speciaal voor Knack Weekend het exclusief vijfgangenmenu 'Proeven - Genieten' samen. Bekijk de gerechten, bijzonder mooi in beeld gebracht door foodfotograaf Kris Vlegels, en ontdek hieronder de recepten van de vijf gangen. Smakelijk! (DB) MENU 'PROEVEN - GENIETEN'Gerookte paling & Bietjes bietjes gemarineerd, gepekeld, gegaard en/of gerookt met zuurdesembrood, gerookte paling en frisse zuren ---------- -----------Kreeft & Ierse rundsvlees kreeft kort gebakken met Thaise basilicum, rundsvlees als tartaar, crème van butternut ---------- -----------Zeebaars op het vel gebakken met ijzerkruid, chanterellen, scheermessen dashivinaigrette ---------- -----------Sint-Jakobsvruchten met risotto van aardappel & crème d'Isigny met truffel ---------- -----------Reefiletmet ganzenleverkrullen, croustini van appel, siroop van vanille & kaneel met fleur de sel en oude balsamico azijn