Feestelijk vijfgangenmenu van Patrick van Hoorn

© Kris Vlegels

Patrick Van Hoorn mocht dit jaar zijn eerste Michelinster in ontvangst nemen. Zijn restaurant De Zuidkant in Damme – dat hij uitbaat met Cora Moerman – is dan ook een ware verwenning voor de smaakpupillen.

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten.

Ze bieden een heel creatieve kaart en met een Michelinster in de zak, kan u er zeker van zijn dat uw avond niet meer stuk kan. Patrick Van Hoorn stelde speciaal voor Knack Weekend een menu samen.

Menu Zuidkant

Gelakte paling/ structuren van rode biet/ crème van ganzenlever/ gekonfijte aardappel.

Handgepelde garnalen/ gepocheerd kwartel ei/ mousse van aardappel en karnemelk.

Fazantenhen/ crème knolselder/ gel veenbessen/ mini witlof/ mini girolles
Predessert stoofpeer met sobet van stoofpeer, rijstepap en schuim van yoghurt
Dessert rond karamel en chocolade

Praktische informatieRestaurant De Zuidkant: Jacob van Maerlantstraat 6, 8340 Damme.
Gesloten op woensdag, donderdag en vrijdagnamiddag. 050/37.16.76

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content