Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten.

Ze bieden een heel creatieve kaart en met een Michelinster in de zak, kan u er zeker van zijn dat uw avond niet meer stuk kan. Patrick Van Hoorn stelde speciaal voor Knack Weekend een menu samen.

Menu Zuidkant

Gelakte paling/ structuren van rode biet/ crème van ganzenlever/ gekonfijte aardappel.

Handgepelde garnalen/ gepocheerd kwartel ei/ mousse van aardappel en karnemelk.

Fazantenhen/ crème knolselder/ gel veenbessen/ mini witlof/ mini girolles
Predessert stoofpeer met sobet van stoofpeer, rijstepap en schuim van yoghurt
Dessert rond karamel en chocolade

Praktische informatieRestaurant De Zuidkant: Jacob van Maerlantstraat 6, 8340 Damme.
Gesloten op woensdag, donderdag en vrijdagnamiddag. 050/37.16.76

Wie culinair verwend wil worden is in De Zuidkant aan het juiste adres. Gelegen in hartje Damme, brengen Patrick van Hoorn en Cora Moerman u in vervoering met smaakvolle gerechten. Ze bieden een heel creatieve kaart en met een Michelinster in de zak, kan u er zeker van zijn dat uw avond niet meer stuk kan. Patrick Van Hoorn stelde speciaal voor Knack Weekend een menu samen. Menu ZuidkantGelakte paling/ structuren van rode biet/ crème van ganzenlever/ gekonfijte aardappel. Handgepelde garnalen/ gepocheerd kwartel ei/ mousse van aardappel en karnemelk. Fazantenhen/ crème knolselder/ gel veenbessen/ mini witlof/ mini girolles Predessert stoofpeer met sobet van stoofpeer, rijstepap en schuim van yoghurt Dessert rond karamel en chocolade