Vijftien jaar geleden opende Olivier de Vinck restaurant 'Kommilfoo' op het Antwerpse Zuid. Zijn constante inspanningen en zoektocht naar verbetering werden beloond met een Michelinster.

Restaurant Kommilfoo, op het Antwerpse Zuid, is uitgegroeid tot een vaste culinaire waarde in de Antwerpse binnenstad. Chef Olivier de Vinck volgde geen beroepsschool, maar ging in de leer bij Eddie Van Maele. Daarnaast volgde hij ook stages bij bekende restaurants als 'El Celler de Can Roca', 'Tragabuches' en 'Saint Pau'. De inspanningen van de Vinck werden recentelijk beloond en hij kreeg een Michelinster voor zijn restaurant 'Kommilfoo'.

Met zijn vrouw Inge Blancquaert en zijn team zorgt chef de Vinck ervoor dat de klant een unieke ervaring kan beleven in zijn restaurant en dat alles tot in de puntjes verzorgd is. In de keuken werkt chef Oliver de Vinck met veel respect voor zijn producten en kookt op een zeer evenwichtige manier. Zijn keuken serveert seizoensgebonden Frans-Belgische gerechten. Dat blijkt ook uit de heerlijke gerechten van het vijfgangenmenu dat de Vinck voor de feestdagen presenteert. (LVR)

MENU KOMMILFOO

Gepekelde kabeljauw, yoghurt met jus van kabeljauw, paksoi en wilde waterkers ---------- ----------Lauwe Europese kreeft, vichyssoisse, gebrande prei en kaviaar ---------- ----------Risotto, champignons en hazelnoot ---------- ----------Hertenkalf met schorseneren, crème van gerookte kastanjes en gel van kweepeer ---------- ----------Riz Condé en perzik

Praktische info restaurantRestaurant Kommilfoo : Vlaamsekaai 17, 2000 Antwerpen. 03 237 30 00.

Op zondag en maandag gesloten (behalve voor groepen).

Vijftien jaar geleden opende Olivier de Vinck restaurant 'Kommilfoo' op het Antwerpse Zuid. Zijn constante inspanningen en zoektocht naar verbetering werden beloond met een Michelinster. Restaurant Kommilfoo, op het Antwerpse Zuid, is uitgegroeid tot een vaste culinaire waarde in de Antwerpse binnenstad. Chef Olivier de Vinck volgde geen beroepsschool, maar ging in de leer bij Eddie Van Maele. Daarnaast volgde hij ook stages bij bekende restaurants als 'El Celler de Can Roca', 'Tragabuches' en 'Saint Pau'. De inspanningen van de Vinck werden recentelijk beloond en hij kreeg een Michelinster voor zijn restaurant 'Kommilfoo'. Met zijn vrouw Inge Blancquaert en zijn team zorgt chef de Vinck ervoor dat de klant een unieke ervaring kan beleven in zijn restaurant en dat alles tot in de puntjes verzorgd is. In de keuken werkt chef Oliver de Vinck met veel respect voor zijn producten en kookt op een zeer evenwichtige manier. Zijn keuken serveert seizoensgebonden Frans-Belgische gerechten. Dat blijkt ook uit de heerlijke gerechten van het vijfgangenmenu dat de Vinck voor de feestdagen presenteert. (LVR) MENU KOMMILFOOGepekelde kabeljauw, yoghurt met jus van kabeljauw, paksoi en wilde waterkers ---------- ----------Lauwe Europese kreeft, vichyssoisse, gebrande prei en kaviaar ---------- ----------Risotto, champignons en hazelnoot ---------- ----------Hertenkalf met schorseneren, crème van gerookte kastanjes en gel van kweepeer ---------- ----------Riz Condé en perzik