Initiatiefnemer van restaurant Couvert Couvert is Wouter Vandenhaute. Hij was meteen verkocht voor dit pand, een huis uit de jaren 50 dat ooit nog van een groenteboer was geweest. Vandenhaute toverde dit authentieke pand om naar een hedendaags restaurant.

In de keuken staan de chefs Laurent en Vincent Folmer. Twee broers, beiden opgeleid als patissier, die van hun passie hun beroep hebben kunnen maken en die dagelijks proberen de beste gerechten de keuken te laten uitgaan. Voor beide chefs is respect voor het basisproduct erg belangrijk. Bovendien zijn ze steeds op zoek naar verbetering en dat met één constante: de tevredenheid van de klanten.

De zaal van het restaurant is in handen van Veerle Nijs, de vrouw van chef Laurent Folmer.

Voor de feestdagen hebben Laurent en Vincent Folmer een vijfgangenmenu samengesteld, waarbij eenvoudige ingrediënten samen een explosief en erg smakelijk geheel vormen. (LVR)

MENU VAN LAURENT EN VINCENT FOLMER

Fines de claires oesters in gelei, komkommer en mierikswortel ---------- ---------- Grijze garnalen, butternutpompoen en spek met hooi ---------- ---------- Tarbotrug, kreukels en grijze garnalen met zeewier ---------- ---------- Gevulde poularde, truffels en schorseneren ---------- ---------- Mandarijn, kerselaarblad en ijs met koshi-ikaririjst

Praktische info restaurantCouvert Couvert: Sint-Jansbergsesteenweg 171, 3001 Heverlee. 016 29 69 79. Gesloten op zondag en maandag.

Initiatiefnemer van restaurant Couvert Couvert is Wouter Vandenhaute. Hij was meteen verkocht voor dit pand, een huis uit de jaren 50 dat ooit nog van een groenteboer was geweest. Vandenhaute toverde dit authentieke pand om naar een hedendaags restaurant. In de keuken staan de chefs Laurent en Vincent Folmer. Twee broers, beiden opgeleid als patissier, die van hun passie hun beroep hebben kunnen maken en die dagelijks proberen de beste gerechten de keuken te laten uitgaan. Voor beide chefs is respect voor het basisproduct erg belangrijk. Bovendien zijn ze steeds op zoek naar verbetering en dat met één constante: de tevredenheid van de klanten. De zaal van het restaurant is in handen van Veerle Nijs, de vrouw van chef Laurent Folmer.Voor de feestdagen hebben Laurent en Vincent Folmer een vijfgangenmenu samengesteld, waarbij eenvoudige ingrediënten samen een explosief en erg smakelijk geheel vormen. (LVR) MENU VAN LAURENT EN VINCENT FOLMERFines de claires oesters in gelei, komkommer en mierikswortel ---------- ---------- Grijze garnalen, butternutpompoen en spek met hooi ---------- ---------- Tarbotrug, kreukels en grijze garnalen met zeewier ---------- ---------- Gevulde poularde, truffels en schorseneren ---------- ---------- Mandarijn, kerselaarblad en ijs met koshi-ikaririjst