Restaurant Bruneau in Brussel wordt al dertig jaar geleid door chef Jean-Pierre Bruneau. Het restaurant ligt in de schaduw van de imposante basiliek van Koekelberg. De keuken van het restaurant staat in voor verfijnde gastronomie, waarbinnen chef Jean-Pierre Bruneau veel aandacht besteed aan de selectie van de ingrediënten. Hij gaat naar de markt in Brussel of het slachthuis van Anderlecht, enkel het beste is voor de chef goed genoeg. Deze liefde voor ingrediënten en eten resulteert in magie op het bord. De keuken van Bruneau is doordrongen van Franse invloeden.

Laat u inspireren door het feestelijke eindejaarsmenu van chef Jean-Pierre Bruneau.

MENU BRUNEAU

Carpaccio van langoustine met een crème van kaviaar ----- -----Fricassee van Noorse kreeft met gekonfijte witloof met gember en limoen ----- -----Wit van tarbot en prei met munt ----- -----Reehaasje op de wijze van Rossini ----- -----Chaud froid van mango met een coulis van passievrucht

Praktische informatie Bruneau: Avenue Broustin 73-75, 1083 Brussel, (0)2 421 70 70.
Het restaurant is gelosten op dinsdag en woensdag.

Restaurant Bruneau in Brussel wordt al dertig jaar geleid door chef Jean-Pierre Bruneau. Het restaurant ligt in de schaduw van de imposante basiliek van Koekelberg. De keuken van het restaurant staat in voor verfijnde gastronomie, waarbinnen chef Jean-Pierre Bruneau veel aandacht besteed aan de selectie van de ingrediënten. Hij gaat naar de markt in Brussel of het slachthuis van Anderlecht, enkel het beste is voor de chef goed genoeg. Deze liefde voor ingrediënten en eten resulteert in magie op het bord. De keuken van Bruneau is doordrongen van Franse invloeden.Laat u inspireren door het feestelijke eindejaarsmenu van chef Jean-Pierre Bruneau.MENU BRUNEAU Carpaccio van langoustine met een crème van kaviaar ----- -----Fricassee van Noorse kreeft met gekonfijte witloof met gember en limoen ----- -----Wit van tarbot en prei met munt ----- -----Reehaasje op de wijze van Rossini ----- -----Chaud froid van mango met een coulis van passievrucht