Feestelijk vijfgangenmenu van Gaétan Colin

Het culinaire werk van het gastronomisch restaurant Jaloa wordt verzekerd door de jonge chef Gaétan Colin.

Gaétan Colin is een jonge chef die passie en creativiteit in zijn werk stopt: hij was finalist van de bekende wedstrijd “Le Bocuse d’Or”, werd bekroond met een Michelinster en behaalde een score van 16/20 in GaultMillau 2011. In het gastronomisch restaurant Jaloa heeft hij ervoor gekozen om drie principes te handhaven: authentieke streekproducten, vindingrijke culinaire composities en eenvoudige gerechten zonder poespas.

Hij maakt gebruik van een uniek concept waarbij er gewerkt wordt met dagmenu’s die variëren naargelang de aanvoer van de markt en de seizoenproducten. De menu’s worden volgens de honger en de wensen van de fijnproevers samengesteld, in 4, 6 of 9 gangen.

MENU JALOA

Carpaccio van Sint-Jacobs, vinaigrette met venkel en groene appel, espuma van tomaten, kleine croutons —– —–Krokante langoustine met mayonaise van foie gras, artisjokschuim en sinaasappelolie —– —–Lichtjes gekookte gemarineerde zalmreepjes, spaghetti van courgette en pijnboompitten, vinaigrette van soja en wasabi —– —–Gebraden reerug, gekonfijte sjalot, pompoenschuim, saus met spek uit de Elzas —– —–Panacotta van witte chocolade en kokosnoot, tartaar van aardbeien met peper, geplette speculaas

Praktische informatie

Jaloa: Schuitenkaai 4, 1000 Brussel, (0)2 513 19 92, info@restaurantjaloa.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content