Feestelijk vijfgangenmenu van Bart Desmidt

Bart Desmidt besloot op zijn 23e samen met zijn vrouw Sandra een gastronomisch restaurant te openen in Knokke-Heist.

Bart Desmidt besloot op zijn 23e samen met zijn vrouw Sandra een gastronomisch restaurant te openen in Knokke-Heist. Vijftien jaar later is Bartholomeus een van de meest gerenommeerde restaurants aan de Belgische kust én is Bart in het bezit van een Michelinster.

Het restaurant ligt dan wel aan de kust, toch is het niet altijd vis dat de klok slaagt. Op het menu zien we een gevarieerd aanbod van vlees en vis. Bovendien wordt de kaart elke maand vernieuwd. Hier is het menu dat Bart samenstelde voor Knack Weekend.

MENU BARTHOLOMEUS

Zeebarbeel met aubergine en tomaat———- ———-Kip met ricotta———- ———-Zeebaars———- ———-Houtduif met prei en ganzenlever———- ———-Banaan met vanille en sablée

Praktische info restaurantBartholomeus, Zeedijk 267, 8301 Knokke-Heist, 050 51 75 76.

E-mail: info@restaurantbartholomeus.be

Dinsdag, woensdag en donderdag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content