December rijgt de feestdagen aan elkaar. Het dagelijkse leven houdt even de pas in... Het moment voor de warmte van een echt familiefeest! Gezellig thuis, tijd nemen voor elkaar en uitgebreid bijpraten. Kleine geschenken en onverwachte attenties horen daar natuurlijk bij, maar vooral ook lekker lang tafelen en genieten van een heerlijk feestdiner.

Warm winterhuis

De pret begint al bij de voorbereidingen: het perfecte cadeau uitkiezen voor elke gast en het huis en de tuin versieren. Ook de uurtjes die u besteedt aan het uitzoeken van de recepten maken deel uit van de voorbereiding.

Met dit feestmenu kunt u verrassen, en toch blijven de gerechten op basis van verse kwaliteitsproducten eenvoudig en lekker. Toch komen ook enkele delicatessen op het lijstje voor.

Een aantal van de gerechten zoals het soepje, de nagerechten en de hapjes, kunt u gemakkelijk vooraf maken, zodat u straks ontspannen bij het gezelschap kunt aanschuiven. Het menu bestaat uit een aantal gangen, maar telkens worden er kleine porties geserveerd.

December rijgt de feestdagen aan elkaar. Het dagelijkse leven houdt even de pas in... Het moment voor de warmte van een echt familiefeest! Gezellig thuis, tijd nemen voor elkaar en uitgebreid bijpraten. Kleine geschenken en onverwachte attenties horen daar natuurlijk bij, maar vooral ook lekker lang tafelen en genieten van een heerlijk feestdiner.Warm winterhuisDe pret begint al bij de voorbereidingen: het perfecte cadeau uitkiezen voor elke gast en het huis en de tuin versieren. Ook de uurtjes die u besteedt aan het uitzoeken van de recepten maken deel uit van de voorbereiding.Met dit feestmenu kunt u verrassen, en toch blijven de gerechten op basis van verse kwaliteitsproducten eenvoudig en lekker. Toch komen ook enkele delicatessen op het lijstje voor.Een aantal van de gerechten zoals het soepje, de nagerechten en de hapjes, kunt u gemakkelijk vooraf maken, zodat u straks ontspannen bij het gezelschap kunt aanschuiven. Het menu bestaat uit een aantal gangen, maar telkens worden er kleine porties geserveerd.