Feesteditie ‘Dinner in the Sky’: Tien tafels hoog boven Brussel

© Dinner in the Sky

Niet één, maar tien tafels met telkens 22 gasten en een sterrenchef gaan van 1 tot 5 juni de lucht in tijdens de tiende editie van ‘Dinner in the Sky’. Een unieke belevenis voor avontuurlijke fijnproevers.

Van 1 juni tot 5 juni hangt het unieke ‘sterrenrestaurant’ opnieuw hoog boven Brussel, maar deze keer met tien tafels tegelijkertijd, naar aanleiding van de tiende editie van Dinner in the Sky. En dat drie keer per dag.

Tien sterrenchefs trakteren samen vijf dagen lang op een uitzonderlijke lunch (om 12.30u) en twee diners (19.30u en 21.30u) in een apart glazen huis – met open keukentje, ruime tafel en 22 gasten – dat telkens door een kraan zowat veertig meter boven de grond wordt getild, vlakbij het Atomium. Eten doe je dus met een uniek zicht op de hoofdstad, voor wat een onvergetelijke gastronomische ervaring moet worden.

Dinner in the Sky vond voor de eerste keer plaats in 2006, in Brussel. Intussen reisde het surrealistisch concept de hele wereld rond. Tien jaar later wordt dat gevierd met een editie die nog spectaculairder wordt.

De gastronomische vijfgangenmenu’s (275 euro, inclusief champagne en wijnen) worden bereid door Lionel Rigolet (“Comme chez soi”**), Yves Mattagne (“Sea grill”**), Pascal Devalkeneer (“Chalet de la forêt”**), Giovanni Bruno (“Senzanome”*), Luigi Ciciriello (“La truffe noire”*), David Martin (“La Paix”*), Bart De Pooter (“Wy”* et “De Pastorale”**), Filip Claeys (“De Jonkman”**), Wout Bru (“Brasserie Bru”) en Viki Geunes (“’t Zilte”**). Reserveren kan online . De gasten kiezen zelf bij wie ze het liefst aan tafel schuiven. Snel zijn is de boodschap.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content