Extra plaatsen voor Dining with the Stars

Van 26 maart tot 1 april bieden de meest verfijnde restaurants van België en Luxemburg uitgebreide lunches en diners aan zachte prijzen. Door het grote succes zijn extra couverts voorzien.

De meest verfijnde restaurants van België en Luxemburg leggen u van 16 maart tot en met 1 april culinair in de watten dankzij Dining with the Stars. Door het grote succes van de actie werden een aantal extra couverts voorzien.

Een vijfgangendiner voor een bedrag van 55 euro of een viergangenlunch van 44 euro: chique dineren hoeft niet altijd aan een onbetaalbare prijs. Gastronomieliefhebbers kunnen via een inschrijving bij Dining with Stars een plekje reserveren bij één van de deelnemende restaurants die zich onderscheiden met een Michelinster in België en Luxemburg.

Late beslissers die alsnog willen genieten van een bijzondere maaltijd aan een zachte prijs kunnen er bij zijn als ze zich haasten. Het grote succes van de actie en het enthousiasme errond zorgden ervoor dat er extra plaatsen werden voorzien in de deelnemende restaurants.

Reserveren voor Dining with the Stars kan nog tot 26 maart 17 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content