Extra couverts voor Restaurant Week

Alle couverts voor de Restaurant Week (van 30/11 tot 6/12) zijn gereserveerd. 5000 extra menu’s worden ter beschikking gesteld.

De vijfde editie van Restaurant Week vindt plaats van 30 november tot 6 december, maar nu al zijn alle 30.000 couverts de deur uit. Een record! Om hun gasten extra te verwennen stellen de restaurants die aan de actie deelnemen 5000 extra menu’s ter beschikking.

Voor een driegangenlunch betaalt men 20 euro en voor een driegangendiner 27 euro. Eethuizen die minstens 15 Gault Millau-punten hebben mogen 10 euro meer vragen. Elk restaurantbezoek levert vzw ’t (h)ART Voor Iedereen, het goede doel dat zich inzet voor de daklozen, een bescheiden donatie van 1 euro op waarmee waarmee minder bedeelden een warme maaltijd kunnen nuttigen.

Vlug reserveren is de boodschap: restaurantweek.be

David Bitoune

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content