De expo FOOD: Bigger than the Plate zal het groter verhaal achter ons eten onderzoeken, van compost tot tafel. Door in te zoomen op de verhalen van innovatieve individuen, samenlevingen en organisaties wil de tentoonstelling een radicaal nieuwe manier van eten in de spotlights zetten. Daarbij ligt de focus niet alleen op productie, maar ook op de manier waarop we voedsel op persoonlijk vlak ervaren.

Verwacht je op de tentoonstelling aan concrete toekomstbeelden, maar ook aan creatieve samenwerkingen tussen artiesten, chefs, landbouwers, ontwerpers en wetenschappers. Op die manier krijg je een nieuwe lading frisse ideeën over de gastronomie van de toekomst. Buiten ga je sowieso met goesting.

Michael Zee, SymmetryBreakfast (2 )
© Michael Zee, SymmetryBreakfast (2 )

Food: Bigger than the plate

Tickets gaan vanaf 17 pond, maar early birds kunnen met de promocode FOOD40 een korting krijgen van 40 procent.

Meer informatie vind je op de website.

De expo FOOD: Bigger than the Plate zal het groter verhaal achter ons eten onderzoeken, van compost tot tafel. Door in te zoomen op de verhalen van innovatieve individuen, samenlevingen en organisaties wil de tentoonstelling een radicaal nieuwe manier van eten in de spotlights zetten. Daarbij ligt de focus niet alleen op productie, maar ook op de manier waarop we voedsel op persoonlijk vlak ervaren. Verwacht je op de tentoonstelling aan concrete toekomstbeelden, maar ook aan creatieve samenwerkingen tussen artiesten, chefs, landbouwers, ontwerpers en wetenschappers. Op die manier krijg je een nieuwe lading frisse ideeën over de gastronomie van de toekomst. Buiten ga je sowieso met goesting.