Exotisch Voedingssalon in Brussel

Van 9 tot 24 oktober loopt in Brussels Expo het Voedingssalon. Vietnam is het gastland.

Van 9 tot 24 oktober kunnen foodies opnieuw terecht in de Brusselse Expohallen voor het Voedingssalon. Voor de eerste keer ontvangt de expo een gastland: Vietnam. Bovendien tonen de Franse overzeese gebieden in hun Village het beste uit hun keukens. Naast Vietnamese lenterolletjes, nems en wokgerechten kun je proeven van vanille-bourbon uit Madagascar, exotische bloemen uit Guadeloupe en tropische fruitsappen.

Naar jaarlijkse gewoonte staat de succesvolle formule van het interactieve Degustatietheater centraal, met culinaire hoogstandjes en gastronomische ontdekkingen à volonté. Gerenommeerde chefs gunnen je een blik in hun kookpotten. Er worden kooksessies georganiseerd. En bezoekers krijgen een drankje aangeboden, proeven van de bereide gerechten, kunnen vragen stellen aan de kok en keren huiswaarts met het bereide recept.

Het Voedingssalon bedient fijnproevers en lekkerbekken 16 dagen lang op hun wenken, maar ook ’tips en tricks’ op vlak van mode, verzorging, wellness en wonen komen aan bod in de zones Feel Good – Home & Living en Feel Good – Mode & Beauty.

Praktisch
Van zaterdag 9 tot en met zondag 24 oktober 2009, van 10 tot 18 uur. In Brussels Expo, Paleizen 4, 5, 8 en Patio
Volwassenen: 8 euro . Kinderen onder de 12 jaar, indien vergezeld van een volwassene: gratis. Groepen (min. 10 personen): 4 euro

David Bitoune

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content