Na Brugge, Gent en Antwerpen heeft EXKi voor zijn vijfde restaurant in Vlaanderen de stad Leuven gekozen. De opening komt drie jaar na de Facebookoproep 'Wij willen een EXKi in Leuven' van enkele trouwe klanten die de talrijke sandwiches, soepen, salades en andere warme gerechten van de Belgische fastfoodketen misten in de studentenstad.

De Belgische keten, opgericht in 2001, zit intussen al aan 73 adressen in eigen land, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Italië. Binnenkort wordt zelfs het eerste restaurant op Amerikaanse bodem geopend, in het 'Flatiron District' van Manhattan. Naast de gekende menu's met gezonde gerechten, bereid met verse en natuurlijke producten, kunnen de New Yorkers er ook kennis maken met enkele 'EXKiese' recepten aangepast aan de plaatselijke smaken en verwachtingen. Wordt vervolgd. (DB)

Na Brugge, Gent en Antwerpen heeft EXKi voor zijn vijfde restaurant in Vlaanderen de stad Leuven gekozen. De opening komt drie jaar na de Facebookoproep 'Wij willen een EXKi in Leuven' van enkele trouwe klanten die de talrijke sandwiches, soepen, salades en andere warme gerechten van de Belgische fastfoodketen misten in de studentenstad.De Belgische keten, opgericht in 2001, zit intussen al aan 73 adressen in eigen land, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Italië. Binnenkort wordt zelfs het eerste restaurant op Amerikaanse bodem geopend, in het 'Flatiron District' van Manhattan. Naast de gekende menu's met gezonde gerechten, bereid met verse en natuurlijke producten, kunnen de New Yorkers er ook kennis maken met enkele 'EXKiese' recepten aangepast aan de plaatselijke smaken en verwachtingen. Wordt vervolgd. (DB)