Exclusief: Goedkoper naar toprestaurants tijdens Restaurant Festival

Tijdens het Restaurant Festival, van 1 tot 16 november, kunnen fijnproevers aan gereduceerde all-inprijzen tafelen in de beste restaurants van het land. Reserveren kan nu hier exclusief.

Op restaurant gaan in een sterrenzaak is een unieke, maar doorgaans peperdure aangelegenheid. Behalve tijdens het Restaurant Festival, dit jaar van 1 tot 16 november. Dan kunnen fijnproevers op gastronomisch avontuur gaan aan kortingsprijzen in de betere eethuizen van België.

Het concept is simpel: eet, drink en geniet in het restaurant naar uw keuze. Van De Kristalijn in Genk tot Lijsterbes in Berlare, en van het Antwerpse L’Epicerie du Cirque tot Table d’Amis in Kortrijk.

Tijdens het Restaurant Festival hebben de ruim 50 topadressen de volledige vrijheid om een uitgebreid menu met een persoonlijke touch samen te stellen, inclusief amuses, wijnen, koffie/thee en eventueel andere verwennerijen. Aan u om hun culinaire hoogstandjes te ontdekken. Wat het menu van het restaurant naar uw keuze precies inhoudt, leest u via onderstaande link.

Voor een meergangenlunch betaal je 50 euro, een meergangendiner kost 100 euro. Restaurants met 15 en 16 punten in de GaultMillau-gids of met een Michelinster mogen een toeslag van 10 euro per persoon aanrekenen. Een restaurant met 17 of 18 punten of twee Michelinsterren mag tot 25 euro meer vragen.

Hier kunt u nu al exclusief een tafel reserveren, het grote publiek kan dat vanaf 20 oktober. Snel zijn is de boodschap. De restaurants zijn elk jaar vlug volgeboekt. (DB)

Klik hier om te reserveren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content